Jack Russel snacks

Gezonde, natuurlijke snacks voor je Jack Russel die al in je keuken staan? Ja! Geen uitstapje naar de dierenwinkel nodig. Veel groenten en fruit zijn prachtige traktaties voor honden. Het is duidelijk dat het voedzame voedingsmiddelen zijn, waardoor ze geweldig zijn voor de gezondheid. Ze zijn vaak erg handig, omdat veel van deze snack producten voor Jack Russels waarschijnlijk ook handig zijn voor je gezin. En in tegenstelling tot veel hondenkoekjes of soortgelijke lekkernijen, zijn ze caloriearm. Dit helpt echt om de uitdaging te verlichten waarmee velen van ons worden geconfronteerd bij het vinden van een balans tussen het behandelen van onze pups en het beheren van een gezond gewicht voor de gezondheid op de lange termijn in het algemeen. In het vervolg van dit artikel diverse voorbeelden van gezonde snacks voor de Jack Russel. 

Groene erwten en wortelen als Jack Russel snack

Bevroren of verse, groene erwten en wortels zijn goede snacks en de meeste Jack Russels zijn er dol op. Geef je Jack Russel er een paar als traktatie of leg er zelfs een paar in hun bak. Waarom niet wat hapklare stukken snijden en ze gebruiken als een gezonde beloning? Sommige honden kunnen slecht zijn in het doorslikken zonder te kauwen dus als de jouwe er een is, zorg er dan voor dat de wortelstukjes een passende grootte hebben. Zo kunnen ze genieten van een lekkere en gezonde Jack Russel snack. 

jack russel snack

Groene bonen en aardappels als Jack Russel snack

Jack Russels kunnen ook sperziebonen als snack eten! Wees er zeker van dat gekookte sperziebonen niet gekruid zijn. Deze zijn een grote bron van groen en vezels. Gekookte zoete aardappelen lijken misschien niet zo gemakkelijk, maar omdat ze goed in de koelkast kunnen worden bewaard, is het eigenlijk heel eenvoudig om wat extra’s te roosteren om ze doordeweeks te delen met je harige familielid. Het is het beste om ze gewoon te houden. Geef Jack Russel geen rauwe aardappelen van welke aard dan ook als snack.

Fruit als snack voor de Jack Russel 

Net als mensen houden de meeste Jack Russels van watermeloen als een smakelijk, hydraterend en heilzame snack. Zorg ervoor dat je alle zaden verwijdert, en geef je hond niet de korst. We weten allemaal dat bananen geladen zijn met gezonde voedingsstoffen. De meeste Jack Russels houden er ook van, dus ze zijn een natuurlijke keuze die je waarschijnlijk de hele tijd bij de hand houdt. Zorg er alleen voor dat je niet overdrijft. Gezien hun hoge suikergehalte is het het beste om honden met mate bananen te geven. Aardbeien zijn zoete kleine vitamines waar honden dol op zijn. Net als bananen hebben ze een hoog suikergehalte, dus houdt dat in gedachten als je beslist hoeveel je er wilt geven. Net als aardbeien zijn bosbessen geweldig, gezond en gemakkelijk als snack te delen met je Jack Russel. 

Hierbij nog wat inspiratie voor snacks voor de Jack Russel