Jack Russel Marktplaats

Veel volwassen Jack Russels die je ziet op marktplaats hebben een verhaal. Sommigen zijn in de steek gelaten, sommigen zijn verwaarloosd, anderen zijn gescheiden van een levenslange eigenaar. Dit hoeft natuurlijk niet altijd zo te zijn, er zijn ook Jack Russel pups te vinden op marktplaats waar het baasje simpelweg van af moet doordat er te veel geboren zijn. Zonder twijfel, zullen sommige van hen enorm onrustig zijn, hoog-onderhoudswaardig, zwaar beschadigde honden.

Welke marktplaats Jack Russel past bij jou?

Tenzij je super-ervaren bent, alle tijd van de wereld hebt, of Moeder Teresa bent, zullen veel van de honden die je zult zien gewoonweg minder geschikt zijn voor je leven. Je bent het aan jezelf verplicht om de juiste hond voor je te adopteren, niet alleen degene met de meest trieste ogen. Dus bedenk voordat je afspreekt met degene van marktplaats waar jouw Jack Russel aan moet voldoen om zo de juiste keuze te kunnen maken. Welke hond past het beste bij jouw levenssituatie?

jack russel marktplaats

Wees niet verlegen (en verwacht geen privacy)

Een goed baasje wil graag een goed huisje hebben voor de Jack Russel die ze verkopen op marktplaats. Probeer erachter te komen of dit ook zo is bij de plek waar jij de Jack Russel vandaan haalt. Hoe ziet het huis eruit? Is er genoeg ruimte voor ze? Vragen ze ook of jij genoeg tijd en ruimte hebt voor een Jack Russel? Waarom moet je een bepaalde prijs betalen? Of waarom is de pup gratis? Zulke vragen zou je jezelf moeten stellen om erachter te komen of de Jack Russel die je van marktplaats af haalt een goed verzorgde Jack Russel is en dat er geen sprake is van broodfokkerij.

Stel de juiste vragen

Ook verwachten ze dat je vragen aan hen stelt. Probeer vooruit te denken en gebruik te maken van de mogelijkheid; het is zo goed als de enige kans die je krijgt om potentiële problemen op te sporen voordat je je nieuwe hond thuiskrijgt. Vraag hoe je potentiële nieuwe Jack Russel van Marktplaats zich gedraagt bij mensen, andere honden, katten, kinderen, als ze alleen gelaten worden, vraag of ze zindelijk zijn en vraag of ze een kopie van het rapport van de dierenartscontrole willen zien. Beter dat je van tevoren weet hoe en wat met je Jack Russel dan er later pas achter te komen.

Geef een Jack Russel van marktplaats de tijd

Wanneer je een potentieel nieuw lid van je familie hebt gevonden op marktplaats, probeer ze dan weg te zien van de lawaaierige, stressvolle omgeving van de kennels of van de plek thuis waar je Jack Russel pup vandaan komt. En als je thuiskomt met je nieuwe hond, geef hem dan de tijd. Terwijl je op de eerste dag verliefd wordt op je Marktplaats pup of volwassen Jack Russel kost het vaak een tijdje om elkaar te leren kennen en te begrijpen hoe je het beste met elkaar om moeten gaan.

Jack Russel via marktplaats – Betrouwbaar?

Een Jack Russel op marktplaats kopen hoeft geen enkel probleem te zijn en het kan ervoor zorgen dat de hond weer een leuk baasje en een goed thuis vindt. Maar pas er wel mee op. Wanneer je denkt een goed baasje gevonden te hebben waar je een Jack Russel van kunt kopen op Marktplaats, blijft altijd veel vragen stellen. Zodra er iets niet klopt moet je het niet doen en misschien wel de dierenbescherming op de hoogte stellen. Koop alleen een Jack Russel wanneer je zeker weet dat alles goed is en je het baasje ervan vertrouwd. Zorg er ook voor dat je alles over de Jack Russel te weten gekomen bent voordat je er een haalt via marktplaats. Meer informatie over de Jack Russel kan je vinden in het Jack Russel handboek. Hierin leer je alles over het opvoeden en verzorgen van je pup of volwassen hond. 

handboek jack russel

Jack Russel handboek Downloaden