Jack Russel bench

Bench training voor je Jack Russel is een van de beste dingen die je kunt doen. Het is niet alleen een uiterst nuttig trainingshulpmiddel voor zindelijkheidstraining, het kan ook helpen om je Jack Russel een veilige plek te bieden waar hij zich kan terugtrekken als hij zich angstig voelt. Het geeft je ook een positief managementinstrument wanneer je ongewenst gedrag moet voorkomen (zoals het bespringen van gasten). De bench voor je jack russel kan ook worden gebruikt voor veilige insluiting tijdens het reizen.

Welke bench voor je Jack Russel?

Nadat je een bench hebt gekozen , moet je leren om je Jack Russel in de bench te houden. Maar eerst is het tijd om te kijken welke bench bij jouw Jack Russel past. Er zijn verschillende opties en het type dat je kiest hangt af van wat je van plan bent met de bench, waar het zal worden geplaatst in je huis, en de grootte, het gedrag en de behoeften van je hond. Er zijn dus vrij veel dingen waar je rekening mee moet houden wanneer je een bench wilt kopen voor je Jack Russel. Controleer of je hond binnen de door de fabrikant aanbevolen gewichtslimiet ligt voor de bench die je kiest voor het geval je de bench met je Jack Russel erin draagt.

jack russel bench

De grootte van de bench voor je Jack Russel

Als je Jack Russel staat, meet de hond dan van het puntje van de neus tot aan de staartbasis (neem hun volledige staartlengte niet mee in deze meting – dit zal resulteren in een te grote bench). Voeg 2 tot 4 centimeter toe aan deze meting voor de beste lengte van de bench voor je Jack Russel. Als je Jack Russel in een zitpositie zit, meet dan van de vloer tot aan de bovenkant van zijn hoofd. Voeg 2 tot 4 centimeter toe aan deze meting voor de minimale hoogte die nodig is voor de bench van je Jack Russel. 

Een Jack Russel puppy bench

Als je een nog groeiende Jack Russel pup heeft, zijn er benches met een scheidingswand die je kunt gebruiken om de ruimte in de krat samen met je pup te laten “groeien”. Dit is extra handig omdat je dan niet meerdere maten kratten / benches hoeft te kopen, omdat ze groter worden. Je wil je puppy niet te veel ruimte in de bench geven, omdat het hun zindelijkheidstraining kan ontsporen als ze leren dat het goed is om in de ene hoek te plassen en in de andere te slapen. Metalen hondenboxen bevatten meestal een extra paneel om de binnenkant van de box op de juiste maat te maken. Als je een volwassen honden bench voor je Jack Russel puppy koopt schat hun volledige lengte en hoogte in op basis van hun ras of ras-mix (of praat met de fokker over welke grootte het beste is voor hun uiteindelijke volwassen grootte op basis van de grootte van hun ouders).

Voor meer vragen over het kopen van een geschikte bench voor je jack russel kan je mailen naar info@jackrusselblog.nl