Jack Russel handboek

Het Complete Handboek voor de Jack Russel is het populairste ebook voor het verzorgen, trainen en opvoeden van de Jack Russel. Het is een PDF die te openen is op mobiel, of tablet. In het boek leer je hoe je jou hond verandert in een gehoorzame, lieve en gezonde Jack Russel. In dit blog vertel ik je wat je allemaal leert in het boek, welke bonussen inbegrepen zijn en wat wij van de kwaliteit van de informatie vinden. 

Topics Jack Russel handboek 

In het Jack Russel handboek leer jij: 
– De oorsprong van de Jack Russel
– Hoe het karakter in elkaar zit
– Wat de unieke eigenschappen van deze hond zijn 
– Of deze hond bij jou past 
– Waar je op moet letten als je deze hond gaat kopen  
– Maar ook praktische tips om bijvoorbeeld een Jack Russel te leren hoe deze stopt met blaffen
– Gedragsproblemen oplossen. Denk aan het opspringen, agressiviteit of het trekken aan de riem
– Zindelijk maken
– Welk voedsel geschikt is

En zo zijn er nog meer belangrijke onderdelen die behandeld worden in het Jack Russel handboek, wat in totaal bestaat uit 192 pagina’s. 

jack russel handboek

 

Bonussen Jack Russell Handboek

Bij aanschaf van het Jack Russel handboek krijg je diverse bonussen:

Succesvolle Tips Voor De Verzorging En Training Van Je Puppy: Dit is een ebook van 25 pagina’s. In dit boek word behandeld wat belangrijk is in de opvoeding en training van de pup. Van het knippen van de nagels tot aan benchtraining. 
Baas Over Je Eigen Jack Russel: In dit ebook leer je alles over hoe de machtsverhouding tussen baas en hond werkt. Het is belangrijk om de juiste positie in te nemen. De hond mag niet de baas over jou worden. Het opvoeden en verzorgen van de hond zal makkelijker worden als dit op de juiste manier gebeurd. 
Honden Trainen Geheimen: Diverse technieken om jouw hond te trainen + de meestgemaakte trainingsfouten.
Acht Simpele Technieken Om Je Hond Te Leren Komen Op Commando: Je leert 8 technieken om je hond te laten luisteren en op commando naar je toe te komen.
Updates voor het leven:  Je krijgt een levenlang updates, tips en informatie over de Jack Russel hond. Mochten er nieuwe versies van het ebook uitkomen, krijg je altijd gratis de nieuwste versie.

Jack Russell Handboek kopen?

Wij zijn erg positief over het Jack Russel handboek. Je krijgt zeker waar voor je geld met alle bonussen, updates en kwaliteitsinformatie. De schrijver van het boek heeft zelf tientallen jaren ervaring met honden wat je terug ziet in de gedeelde informatie en kennis.

Het ebook is 37 euro inclusief alle bonussen. Daarnaast is er een 60 dagen niet goed geld terug garantie. Je kan dus als je ontevreden bent na aankoop binnen 2 maanden je geld terug vragen. Heb je dus een Jack Russel rondlopen in huis of ben je van plan een pup aan te schaffen? Dan is het Jack Russel handboek een perfecte toevoeging in de opvoeding en verzorging. Voor meer vragen over dit handboek of andere relevante vragen kan je altijd mailen naar info@jackrusselblog.nl.

handboek jack russel

Jack Russel handboek Downloaden